23 April 2008

Bersaborr

Semua form dah siap antar tinggal tunggu panggilan je agak2 lama jugak niee... tengok kawan2 yang awal bulan Nov2007 baru nak berlepas.... aku yg bulan Feb2008 bilaaa la gak nye......mintak petunjuk tak dapat2 lagi mungkin Allah belum beri apa yang aku impikan.......

1 ulasan:

Megat Rosman berkata...

Askum Wi, thanks for the updates psal Ahadin. Sonyap aja Ahadin, dah belayar ke tempat baru tu.. Aku dah tengok gambar team building Polyethylene - adakah semua shift tu? atau 2-3 shift? Aku cuba camkan orang2 dulu tp ramai yg aku tak kenal atau cam? Orang2 dah berubah kot.. OK lah, you take care, kim salam famili, sabarlah dengan jemputan ke bumi anbiya tu.. Ma-as Salama !