08 September 2008

Alhamdullilah..bersyukur aku kehadrat illahi dipermudahkan segala urusan...yang bermain di benak nie hanyalah keluarga tercinta..macamanalah agaknya isteriku mengatur tugasan hariannya di sana....tapi aku yakin segalanya berjalan lancar cuma sibuklah dari terbit matahari hingga ke malam....sedih gak tapi didoakan agar segala urusan dipermudahkan ... moga Allah saja yang membalas segala penat jerih nyaaaa..............Aminnnnnnn

Mula bertugas di plant LLDPE....penyesuaian dengan persekitaran hendak2 dalam bulan Ramadhan nie agak membataskan pergerakan bercampur ngan kerja2 yang aku rasa agak mengelirukan..tapi take time (kata MatLabu)...sokongan rakan2 amat diperlukan terutama ditempat orang nieee......

Berbuka puasa....meriah sungguh...dah lama tak makan ikan..tup tupp our chef masak gulai lemak chili api ikan kerapu bara (high class) dan ari seterusnya masak asam pedas ikan kerapu bara lagi...dua ari berturut2 ...perghhh sampai lima kali keluar masuk bank...........apa laa yg dimakan anak isteri kat umah..tiba2 teringatkan mereka semua............sayu pulak dah.................................
Banyak gak gambar dari camera kawan2 lain...jadi kalau nak tengok......tengoklah,,,kat atas.....Selamat Berpuasa dimana jua anda berada.........

4 ulasan:

LYNN berkata...

Ah! demoo jange gitu. Hok yang tingga misti tahu guano nak idup. Payoh ko.. terpakso ngadap. Nak nangih ko tawo ko sore jo.

msafawis berkata...

kito dok sini nampok jo gini dale ati....nangih x do sapo yg ambik tohuu..luv u

HasDeli berkata...

Assalamualaikum wrt.
Yeah... TQ enot.. for giving us this blog. Sekurang-kurangnya dapat jugak berikteraksi. enot... jangan sedih sangat.. rindu-rinduan tu biasale... semoga u tabah dengan anak2.
eh.. Pawi dont even think of getting a repalecement(tak kira sementara ke permanent ke...) I tunggu u kat tangga kapal terobang nanti.. kalu I dapat tau..
Ooppsss... sabar.. biulan puasa nieh.

msafawis berkata...

salam hasdeli nie macam ku pernah dengar namanye........tq pasal amaran...bahaya bahaya bahaya..